Zpět na přehled

Prodej atypické jednotky v žádané lokalitě Praha 6

Evidenční číslo: 496
Typ: Rohový
Adresa: Evropská, Praha 6, Liboc, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 15 850 000Kč
15 850 000Kč

Popis nemovitosti

Dovolejeme si Vám nabídnout jedinečnou příležitost koupit jednotku o velikosti 165m2 v krásném prostředí na Praze 6. Prostorově jde o celé přízemí v nově zrekonstruovaném viladomě. Jednotka má 3 samostatné prostory a každý má svůj vlastní vstup. Celá jednotka je po pečlivé a kvalitní rekonstrukci včetně kuchyně se zabudovanými spotřebiči značky BOSH, sanitou v koupelně, toalety. Prostor je před kolaudací a nový majitel má možnost přizpůsobit jednotku dle vlastních představ. Velký potenciál pro mnoho možností jak pro bydlení tak i pro podnikání.
Využití např: velký byt 165m2 nebo rozdělit na 2 byty a 1 ateliér - 55m2 + 40m2 a 55m2. Dále možnost využití pro notáře, advokáta, ordinaci s čekárnou, + byt, kancelář , byt, obchod, show room a mnoho dalšího. Jedná se zároveň o zajímavou investici za účelem následného pronájmu. Další velký potenciál je v parkování a v reklamě. K jednotce jsou v ceně 3 parkovací stání, které se nacházejí ve dvoře přímo před domem uzamykatelného pomocí el.brány. Možnost využití reklam na zábradlí dva plakáty o rozměru 2,2x a 2,5m2 na velice viditelné straně do Evropské ulice.
V docházkové vzdálenosti se nachází tramvajová zastávka, nedaleko metro Veleslavín. Mnoho kaváren a restaurací a obchodní centrum Šestka. Pro milovníky přírody se jedná o krásné prostředí blízko přírodní rezervace Divoká Šárka.

Základní údaje

Evidenční číslo496
Typ nemovitostiByty
Upřesněníatypický/jiný
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena15 850 000
Měna
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaEvropská, Praha 6, Liboc, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 6, Liboc
GPS latitude50.092524
GPS longitude14.328204

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyRohový

Plochy

Užitná160 m2
Podlahová165 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP4

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Miroslava Bravencová