Zpět na přehled

Prodej komerčního pozemku 3 146 m2 v Chýni

Evidenční číslo: 497
Adresa: U Váhy, Chýně, Praha-západ
Cena: 28 900 000Kč
28 900 000Kč

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku ke komerčnímu využití - druh pozemku - zastavěná plocha a nádvoří o výměře 3 146 m2, součástí je zemědělská stavba bez čísla popisného a čísla evidenčního, v bezprostřední blízkosti západního okraje hlavního města Prahy v obci Chýně. Přístup k pozemku smluvně zajištěn.
Pozemek je aktuálně kategorizován jako Z1-5 se stávajícím využitím dle platného Územního plánu v plochách OK - občanské vybavení - komerční. Na pozemek je přivedena elektřina. Součástí pozemku je zemědělská stavba o velikosti 911 m2.
Na pozemku je možno realizovat centrum pro vzdělávání, kulturní zařízení, zařízení pro rodinnou péči, veřejnou správu, ochranu obyvatelstva, sociální a zdravotní služby, projekty v oblasti rekreace, tělovýchovy a sportu.
Bezprostřední okolí nabízí novým vlastníkům klid stranou od městského ruchu, avšak v jeho snadném a rychlém dosahu. Pouhých deset minut jízdy autem Vás dělí od obchodního centra Zličín, zatímco cesta do centra Prahy trvá pouze okolo třiceti minut. Chýně je skvěle propojena s centrem Prahy díky autobusovým linkám a příměstským vlakům, které Vás pohodlně dovezou až na Smíchovské nádraží.
Navzdory svému dynamickému rozvoji si Chýně uchovává půvab a přednosti života v malém městě či vesnici. Místní komunita je aktivní a pravidelně pořádá rozmanité akce, které oživují tradiční kulturu a zároveň vytvářejí nové tradice pro současné i budoucí generace.
V případě, že Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o další informace či osobní prohlídku pozemku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme veškeré podrobnosti a odpovíme na Vaše dotazy. Uvědomujeme si, že takovéto příležitosti se naskytují jen zřídka, a proto zdůrazňujeme, že majitel si vyhrazuje právo přijmout nejvýhodnější nabídku.
Nenechte si ujít šanci stát se součástí této rozvíjející se komunity a investovat do pozemku s vysokým potenciálem pro budoucí rozvoj.

Základní údaje

Evidenční číslo497
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, komerční
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena28 900 000
Měna
Složení cenycena k jednání, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaU Váhy, Chýně, Praha-západ
AdresaChýně
GPS latitude50.061799
GPS longitude14.234144

Vlastnosti, volby

Inž. sítě400V
KomunikaceZpevněná
OkolíKomerční
Elektro400V

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Simona Kempná