Zpět na přehled

Prodej kaceláří

Evidenční číslo: 490
Typ: Rohový
Adresa: Evropská, Praha 6, Liboc, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 15 850 000Kč
15 850 000Kč

Popis nemovitosti


Dovolejeme si Vám nabídnout jedinečnou příležitost koupit jednotku o velikosti 165m2 v krásném prostředí na Praze 6. Prostorově jde o celé přízemí v nově zrekonstruovaném viladomě. Jednotka má 3 samostatné prostory a každý má svůj vlastní vstup. Celá jednotka je po pečlivé a kvalitní rekonstrukci včetně kuchyně se zabudovanými spotřebiči značky BOSH, sanitou v koupelně, toalety. Prostor je před kolaudací a nový majitel má možnost přizpůsobit jednotku dle vlastních představ. Velký potenciál pro mnoho možností jak pro bydlení tak i pro podnikání.
Využití např: velký byt 165m2 nebo rozdělit na 2 byty a 1 ateliér - 55m2 + 40m2 a 55m2. Dále možnost využití pro notáře, advokáta, ordinaci s čekárnou, + byt, kancelář , byt, obchod, show room a mnoho dalšího. Jedná se zároveň o zajímavou investici za účelem následného pronájmu. Další velký potenciál je v parkování a v reklamě. K jednotce jsou v ceně 3 parkovací stání, které se nacházejí ve dvoře přímo před domem uzamykatelného pomocí el.brány. Možnost využití reklam na zábradlí dva plakáty o rozměru 2,2x a 2,5m2 na velice viditelné straně do Evropské ulice.
V docházkové vzdálenosti se nachází tramvajová zastávka, nedaleko metro Veleslavín. Mnoho kaváren a restaurací a obchodní centrum Šestka. Pro milovníky přírody se jedná o krásné prostředí blízko přírodní rezervace Divoká Šárka.
Určitě doporučuji prohlídku!!

We are adding a unique opportunity to a unit of 165m2 in a beautiful environment in Prague 6. It is the entire ground floor in a newly renovated villa. The unit has 3 separate spaces and each has its own entrance. The entire unit has undergone a careful and high-quality reconstruction, including the kitchen with built-in BOSH brand appliances, sanitary ware in the bathroom, toilet. The space is before approval and the new owner has the opportunity to adapt the unit according to his own ideas. Great potential for many options for both housing and business.
Use for example: large apartment 165m2 or split into 2 apartments and 1 studio - 55m2 + 40m2 and 55m2. Furthermore, the possibility of use for a notary, a lawyer, a doctor's office with a waiting room, + an apartment, an office, an apartment, a shop, a show room and much more. It is also an interesting investment for subsequent rental. Another big potential is in parking and advertising. The unit includes 3 parking spaces in the price, which are located in the yard directly in front of the house, lockable with an electric gate. The possibility of using two 2.2x and 2.5m2 posters on the railing on the highly visible side facing Europa Street.
There is a tram stop within walking distance, not far from the Veleslavín metro station. Many cafes and restaurants and the shopping center Šestka. For nature lovers, this is a beautiful environment near the Divoká Šárka nature reserve.
Definitely recommend a tour!!

Základní údaje

Evidenční číslo490
Typ nemovitostiKomerční nemovitosti
UpřesněníKancelář
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena15 850 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaEvropská, Praha 6, Liboc, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 6, Liboc
GPS latitude50.092524
GPS longitude14.328204

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyRohový

Plochy

Podlahová165 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP4

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Miroslava Bravencová